Wie zijn wij.

Hallo,

ik ben Petra Hamers, moeder van Colin Hamers uit groep 8b.

Vanaf het moment dat Colin 5 jaar geleden in groep 3 op de Da Vinci kwam

ben ik al biebmoeder. Dat was toen nog in het “noodgebouw” en we hadden

daar in de gang 2 kasten met boeken. Wanneer de kinderen kwamen zaten

wij met een tafel en onze kaartenbak in de gang om iedereen te helpen met

het uitzoeken en omruilen van de boeken.

Eenmaal in het nieuwe, huidige gebouw zijn we eerst begonnen met boekenkasten op iedere etage. Uiteindelijk zijn alle kasten naar de aula gegaan, waar we nu een hele mooie bibliotheek hebben!

We hebben tegenwoordig ook een heel mooi registratiesysteem via de computer waarvoor ieder kind een eigen pasje heeft. Vooral de jongste lezertjes (halverwege groep 3) vinden dit erg leuk.

Het is heel erg leuk om de kinderen te kunnen begeleiden bij het uitzoeken van het juiste boek en te zien met hoeveel plezier en enthousiasme ze steeds weer terugkomen om hun uitgelezen boek te ruilen voor misschien wel een nóg leuker boek! Onze bibliotheek, die in de afgelopen jaren steeds mooier is geworden, nodigt de kinderen echt uit om te gaan lezen!