Schoolbibliotheek

Lezen is belangrijk én vooral leuk! Het is voor de school erg belangrijk dat kinderen met veel plezier op hun eigen niveau kunnen lezen. Daarom is er beneden in de aula een schoolbibliotheek met een zeer ruime keuze aan boeken voor zowel beginnende lezers als gevorderde lezers.

In onze bibliotheek kunnen kinderen op hun eigen leesniveau (van M3 tot plusboeken) en passend bij hun eigen leeftijd (A, B of C) boeken uitkiezen. Ook hebben we een uitgebreide keuze in informatieboeken over allerlei verschillende thema’s. In totaal hebben we ruim 1.700 boeken.

De bibliotheek is iedere dag geopend tussen 8.30 uur en 9.15. Er zijn dan altijd 2 tot 3 ouders aanwezig die kinderen helpen boeken uit te zoeken en vragen te beantwoorden en de boeken via een digitaal uitleensysteem in te nemen en uit te lenen.

Op deze plek van de website kunt meer informatie vinden over de schoolbibliotheek en activiteiten van de school die met boeken en lezen te maken hebben.

In totaal zijn we met 14 ouders die 1 of meerdere keren per week aanwezig zijn;

Bianca,Brigitta,Ingrid,Lisette,Mike,Nashneen,Patricia,Petra,Sandra,Sandy,Shanti,Sonja,Wendy,Wouter.