Kinderopvangorganisatie
'de drie ballonnen'
  is in ons pand gevestigd

Kinderdagverblijf Oosterheem is een prettig gebouw met grote ramen, waardoor de lokalen heerlijk licht zijn. Medewerkers werken er vol passie, elke dag weer. De buitenspeelplaatsen grenzen direct aan het gebouw en zijn voorzien van uitdagende speeltoestellen.

In het gebouw zijn 11 ruime kinderdagverblijf groepen, die ingericht zijn met frisse kleuren. De 11 groepen zijn verdeeld in: 8 horizontale groepen waarin de kinderen van dezelfde leeftijd opgevangen worden en 3 verticale groepen, 2 verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar en 1 verticale groep voor kinderen van 2-4 jaar.

We bieden op deze locatie ook buitenschoolse opvang voor de omliggende scholen. Bel gerust voor een rondleiding. Hieronder een kleine impressie. We hebben op deze filmpjes zo min mogelijk kinderen in beeld gebracht ivm de privacy. Kinderdagopvang 0 t/m 4 jaar, Peuterspeelzaal opvang Oosterheem

Adres:
Spitsbergen 21
2721 GP Zoetermeer
Telefoon 079-7600270

Clustermanager:
Margarita Vogel
mt.oosterheem@drieballonnen.nl

Clustercoördinator:
Annemarie van der Velden

Buitenschoolse opvang 4 t/m 12 jaar

De kinderen worden door onze medewerkers opgehaald of lopen zo vanuit school door naar de opvang, waar ze gezellig beginnen met hun dag te delen met de medewerkers onder het snijden van de groente en eten van wat lekkers gezonds. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten.

Locatie Davinci adres:
Spitsbergen 17
2721 GP Zoetermeer
Telefoon 079-7600280
Telefoon 079-7600282 (8+ vuurtoren)