ICT
Gert Rog is onze ICT coördinator.
Om de week is hij een dag vrijgeroosterd om zich bezig te houden met de diverse ICT-taken op de Da Vinci, zoals bijv. het beheren van software, contacten onderhouden met de leverancier en het verder uitwerken van het ICT-beleid.

En natuurlijk, niet onbelangrijk, het begeleiden en ondersteunen van de teamleden bij het gebruik van hardware en software.

Gert Rog

We beschikken op school over digitale schoolborden vanaf groep 1 en computers in alle groepen, met een softwarepakket waar de kinderen op een goede manier mee kunnen werken binnen ons intranet.

Indien er ouders zijn die kunnen helpen of computers ter beschikking van school willen en kunnen stellen, dan kunt u contact met hem opnemen op school of via de mail: g.rog@obs-davinci.nl