Beste ouders/verzorgers,

Om te werken op een basisschool met pit en ambitie, een uniek lessysteem en een jong en enthousiast team is bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan ik vol overtuiging zeggen dat dit voor mij de dagelijkse praktijk is.

Basisschool Da Vinci is voor veel kinderen een veilige thuishaven. Wij bieden een basis voor meer, en school waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Enthousiaste en gedreven leerkrachten dagen onze leerlingen dagelijks uit om het maximale uit zichzelf te halen. Persoonlijke aandacht voor ieder kind is hierbij essentieel voor het zien van hun talenten.

Wilt u de sfeer komen proeven op onze school? Ik leid u graag vol trots rond.
Neemt u gerust contact met mij op via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres voor het maken van
een afspraak.

Mijn naam is Annette van Bijnen. Sinds augustus 2010 ben ik werkzaam op basisschool Da Vinci.

De eerste twee jaar na mijn opleiding heb ik gewerkt als groepsleerkracht, het derde jaar was ik groepsleerkracht en tevens intern begeleider.

Sinds schooljaar 2013/2014 ben ik adjunct-directeur van onze school. Ik zet mij dagelijks met veel plezier en enthousiasme in om er voor alle kinderen van de school een mooie en leerzame schoolcarrière van te maken.

Om dit te bereiken werk ik nauw samen met de directeur, mijn collega’s en alle ouders en ga ik de externe relaties onderhouden. Hiernaast ben ik namens onze school verantwoordelijk voor de zorggerelateerde zaken. Het eerste aanspreekpunt op het gebied van zorg blijft de leerkracht. Maar als u vragen heeft over het schoolbeleid op zorggebied kunt u bij mij terecht. Verder zal ik mij met name bezighouden met ondersteunende en coördinerende directietaken.