Informatie & verslagen

OR van Da Vinci

De ouderraad is een gemotiveerde groep actieve en enthousiaste ouders van de kinderen van obs Da Vinci.

Wij helpen het schoolteam met organiseren en plannen van feestjes, uitstapjes. Bijvoorbeeld Sinterklaasfeest, Kerstdiner, Open Podium, Sportdag het versieren van de school.

Bovendien beheren we het geld van de ouderbijdrage en stellen een jaarlijkse begroting samen. Op basis van de jaarlijkse ouderbijdrage kan de ouderraad deze activiteiten financieren c.q. ondersteunen.

De vergaderingen zijn openbaar. Er wordt ongeveer 8 keer per jaar vergaderd. Dat betekent dat u van harte welkom bent om een vergadering bij te wonen. U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van een vergadering op or.davinci@hotmail.com