Welkom in groep 4C!

Mijn naam is Celine Sandifort, ik ben 28 jaar en ik woon in Zoetermeer.

In mijn vrije tijd hou ik van tennissen, skiën en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Dit jaar ga ik mijn vierde jaar in op De Da Vinci. Voor mij is groep 4 niet onbekend, want ik sta met veel plezier al 3 jaar in deze groep.
Groep 4 is een leuk en leerzaam school jaar. Zo leren de kinderen rekenen met geld en gaan we klokkijken.Daarnaast krijgen de kinderen dit jaar ook hele nieuwe vakken, zoals: taal, spelling en begrijpend lezen.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind met plezier naar school gaat en zich fijn voelt in de klas.

Hierdoor kan ieder kind zich optimaal ontwikkelen en groeien op eigen niveau.

We gaan er een leuk en leerzaam schooljaar van maken!