Mijn naam is Nanette van Nes. Ik ben moeder van twee kinderen en woon met mijn gezin in Zoetermeer. Met muziek, reizen en een goed boek kan ik mij prima vermaken.
Sinds 2010 werk ik bij Da Vinci. Voordat ik juf werd, heb ik als musicus gewerkt in orkesten en bij het CKC. In de afgelopen jaren heb ik met alle jaargroepen mogen werken. Dit jaar geef ik voor het tweede jaar les aan groep 3.
Leerzame lessen en een goed contact met de kinderen vind ik belangrijk. Als kinderen zich gezien en uitgedaagd voelen, kunnen zij zich beter ontwikkelen. In groep 3 leren de kinderen lezen, schrijven en rekenen.
Met project en muziek zullen de kinderen ook creatief en muzikaal groeien.
Een heel bijzonder jaar en als juf prachtig om dit met de kinderen te mogen beleven.