Wij, juf Nienke en juf Marijke, zijn zeer enthousiaste juffen die de kleuters graag vol (zelf) vertrouwen geven in de wereld. Wij hopen dat zij durven te leren en te ontwikkelen. Trots zijn op jezelf is de eerste sleutel naar groei.

Ons motto: Wees trots op jezelf, welk niveau je ook haalt. Je mag "jezelf" zijn. Je goede inzet is voldoende.

Hallo,

Mijn naam is Nienke Wijma. Ik woon samen met mijn vrouw en zoontje in Moerkapelle. In november 2016 verwachten wij een mooie dochter. Ik ben op dit moment voor het zevende jaar werkzaam op de Da Vinci.
Dit jaar geef ik les aan groep 1B en ben ik dit jaar begonnen als kindercoach. Een mooie nieuwe uitdaging.
Ik geef met veel plezier les en vind het prachtig wanneer je kinderen ziet groeien op verschillende gebieden.
Mijn doel is om het beste uit de kinderen te halen en ze te geven wat ze nodig hebben.
Tevens vind ik het erg belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen want ben van mening dat kinderen dan optimaal kunnen groeien….

De basisschooltijd moet namelijk de mooiste tijd van hun leven worden.
Daar wil ik ze graag bij helpen.